Александър Томаш раздели дербито с Ботев на две и заяви: На прав път сме


Александър Томаш раздели дербито с Ботев на две и заяви: На прав път сме
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1330 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, раздели дербито на Пловдив, което завърши 1:1, на две половини в коментара си след неговия край:

"Мога да разделя мача на две - влязохме по най-добрия начин, контролирахме срещата през първата част, но заради липсата на увереност все още и това, че играхме дербито с Ботев, получихме гол от нищото. Усещах какво може да се случи през втората част, нарушихме структурата в играта ни, пратихме много хора високо по терена и загубихме центъра, заради което лесно допускахме контраатаки", обясни треньорът на Локомотив.

"Искам да похваля играчите за характера, защото скоро не бяхме създавали толкова ситуации. Все пак играхме с отбор на Ботев, който няма нищо общо с миналата година. Както ние може да съжаляваме, че не сме спечелили, така и можехме да загубим".

"Всеки има идея, която работи през седмицата и е хубаво да я видиш през целия мач. Аз видях моята в 45 минути, което показва, че има още върху какво да се работи, но сме на прав път. Сега имам малко по-голяма вариативност, но липсват хора на някои позиции. На този етап не преговаряме с никого, но аз бих искал още двама полузащитници", каза още Томаш и добави за финал:

"Не мога да обвиня никого. Динко Хоркаш направи грешка в преценката си, но съжалявам, че допуснахме дузпа, след като 10 минути Ботев не можеше да излезе от собствената половина. Преди това ни липсваше само гола, защото знам каква е психологията. Динко има потенциал и аз съм горд от това, че го развиваме. Всеки може да сгреши, но въпросът беше да вкараме втори гол".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Трябва да съжаляваме и то много" - коментарът на Станислав Генчев след Локомотив 1:1 Ботев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички