Гонзо: Базата на Ботев не става за дербито, искаме Купата и в топ 3


Гонзо: Базата на Ботев не става за дербито, искаме Купата и в топ 3
Снимка: bTV

1663 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, говори преди дербито на Пловдив срещу градския съперник Ботев. Гонзо нападна "канарчетата" относно тяхната база, като призна, че не е годна за посрещането на подобен сблъсък.

"Вече за кой ли път споменаваме, че тази база, която Ботев има, не отговаря за стандартите на това дерби. 400 билета са малко и повече да има щяхме да ги продадем" - недоволства бившият играч и треньор на Левски пред dsport и Дарик.

А очакванията му за двубоя са: "Смятам, че се готвим добре. В този мач, който влезе по-мотивиран и по-спокоен, ще победи. Нашата цел е да играем добър футбол и ако можем да спечелим. И двата отбора ще бъдат максимално мотивирани. Не е моя работа да коментирам Ботев. Смятам, че ако играем, както можем, ще победим".

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) призна, че е доволен от проведената подготовка в Турция, като обърна внимание и на новите попълнения, заявявайки, че е важно да се види как ще се адаптират към тима и начина на игра, както и че това ще бъде ключово в следващите двубои.

Освен това, Гонзо постави изключително високи цели пред тима: "Целите постоянно се променят - първо целта беше да влезем в шестицата, сега да сме в тройката и да вземем Купата. Не сме се отказали от нищо, но предстои много работа, голяма мотивация и себераздаване от футболистите. Нещата в клуба в момента са изрядни".

Междувременно, един от ключовите футболисти на Ботев напусна тима и официално подписа с Хайдук (Сплит) дни преди дербито с Локомотив. Става въпрос за защитника Кристиан Димитров. Какви бяха първите негови думи, след като подписа и какво спомена за България той - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички