Ще приеме ли Левски оферата на Efbet - отговорът на Павел Колев


Ще приеме ли Левски оферата на Efbet - отговорът на Павел Колев
Снимка: Официален сайт на Левски

6049 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира офертата, която "сините" получиха за генерално спонсорство от хазартния оператор Efbet. Припомняме, че бе поставено изключително значително условие - смяна на собствеността. Публикуваме думите на Колев без редакторска намеса:

"Уважаеми господин Тодоров,

Благодарим Ви за отправеното предложение и изразената готовност да подпомагате дейността на “Професионален футболен клуб Левски” АД като генерален спонсор в така създалата се ситуация и съобразно поставените от Вас условия. С предложението са запознати членовете на Управителния съвет и ще бъдат запознати акционерите на дружеството при свикване на общо събрание на акционерите на клуба.

Уведомяваме Ви, че предложението ще бъде разгледано по същество от Управителния съвет при първа възможност, в случай че настъпи поставеното от Вас условие - промяна в собствеността на клуба.

С уважение: Павел Колев".

Припомняме, че по-рано днес от Левски пуснаха официална информация и документи, че вече имат постъпило предложение за нов генерален спонсор, което е от хазартния оператор. В момента мажоритарният пакет акции се държи от Георги Попов, който е приближен до Васил Божков, а и двамата се твърди, че са задържани в ОАЕ.

Повече за самата оферта от страна на компанията за хазарт, както и за голямото условие - смяната на собствеността - можете да прочетете в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички