Крушарски: На моя темп едва ли могат да издържат и половината български футболисти


Крушарски: На моя темп едва ли могат да издържат и половината български футболисти
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1271 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе колоритен, както винаги и по време на празненствата за спечелената за втора поредна година Купа на България. Той обясни как е минал купонът на морето, който е продължил до ранни зори. 

"На моя темп едва ли могат да издържат и половината български футболисти. Ако ги опъна на моя темп, те ще свършат и на третия ден. Това, което мога да направя аз и съм получил като школовка от запознанството ми с Иван Славков... едва ли някой може да стигне този темп", заяви Крушарски пред bTV. Той уточни, че купонът на морето е бил "супер", въпреки че момчетата са се прибрали по стаите, а до пет сутринта той е останал да се забавлява в компанията на Георги Иванов-Гонзо и Чавдар Цветков.

"Чувал съм много приказки по мой адрес, че не съм на точното място... че не съм за тази игра, но аз съм ръководител. Управлявал съм немалко хора. Бил съм комсомолски секретар, където е било най-тежко по онова време да работиш в производството, да накараш хората да се следват. Тука се получи същото - напаснахме лагерите и работата тръгна", каза щастливият шеф.

"Относно удовлетворението и печалбата от всички вложения, той отговори така: "Ще получим нещо, когато му дойде времето. Когато започнем да продаваме играчи и да се самоиздържаме. Тогава ще кажем, че сме направи нещо. Сега все още разчитат на тънкия ми джоб. Надявам се някой от пловдивските богаташи да се заинтригува, да дойде и да каже: "Ето ти пет лева, дай да направим нещо повече".

А каква е рецептата на Бруно Акрапович да си добър треньор и кое е най-тежкото решение в живота му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички