Полицията в Пловдив обясни за заразените с коронавирус в Локо, Крушарски се ядоса


Полицията в Пловдив обясни за заразените с коронавирус в Локо, Крушарски се ядоса
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1239 0

Полицията в Пловдив е потъврдила, че има петима заразени играчи на Локомотив, но от клуба и от РЗИ отказват да направят коментар, информира bTV, като допълва, че заразените покрай първенствата за Купата са около 50.

Припомняме, че в понеделник имаше празненства из града, като се събраха хиляди привърженици, които направиха и поход. Междувременно директорът на ОД МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев разпореди на началниците на РУ в областта да се срещнат с кметовете на общини и да им обяснят, че масови събития не трябва повече да се организират.

В четвъртък на "смърфовете" приемат ЦСКА в двубой от Първа лига, а в неделя гостуват на Левски в последен мач за сезона. Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски коментира появилите се новини в типичния си стил. "Още нищо не е вярно, докато не се потвърди. Имало 25 заразени... Стига с тия глупости, стига с тая паника. Аз съм болен от коронавирус и разпръсквам зараза навсякъде", отговори разгневен пред BTV.  А какво заяви Тити Папазов, който също е с коронавирус, като обръщение към феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички