Гонзо обяви имената на играчите в Локо Пд, които са със симптоми на коронавирус


Гонзо обяви имената на играчите в Локо Пд, които са със симптоми на коронавирус
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1748 0

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо потвърди, че трима футболисти от състава имат симптоми за коронавирус, но се очакват резултатите от тестовете. Той разкри и имената на играчите - това са Илко Пиргов, Бирсент Карагарен и Кенан Муслинович.

"Трима футболисти имат симптоми - Илко Пиргов, Карагарен и Кенан. Резултатите от тестовете ще излязат следобяд. Не е сигурно, че имат коронавирус. Имат симптоми – имат температура, боли ги гърлото. Футболистите са изолирани и сме направили всичко възможно, за да ги изолираме от отбора“, заяви спортният директор на Локомотив Пловдив.

"Днес са направени на всички футболисти. Днес тестовете ще покажат истината. Аз мисля, че голяма част от тестовете не отразяват истината. Длъжни сме да вземем мерки. Коронавирус може да хванем и сега. Последният тест, който правиха футболистите бяха преди мача с ЦСКА. Нека изчакаме и да видим какви са резултатите. На мен ми направиха тест и съм чист“, допълни босът на пловдивчани Христо Крушарскi на пресконференция в Пресклуб "България". По-рано от полицията в Пловдив обявиха, че има петима заразени играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички