Феновете на Локо (Пд) излязоха с версия за мелето с ЦСКА, зададоха въпроси


Феновете на Локо (Пд) излязоха с версия за мелето с ЦСКА, зададоха въпроси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1996 0

Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със своя версия за случилото се на стадион "Българска армия" непосредствено преди началото на двубоя срещу ЦСКА от Първа лига. Те използваха личната си страница в социалната мрежа "Фейсбук", прехвърлиха вината за случилото се на "червените" привърженици и поставиха няколко въпроса. 

Ето какво написаха:

"ИНЦИДЕНТ ИЛИ ЗЛЕ ПРИКРИТ ОПИТ ЗА ПРОВОКАЦИЯ

Фенклуб „Локомотив Пловдив“ изразява възмущението си от организацията на футболната среща между ЦСКА-София и Локомотив Пловдив.

На всички е ясно, че тази среща е с по-особен заряд и е определяна от БФС като рискова. На всички, може би освен на отговорните за организацията ѝ лица от отбора-домакин, които са задължени да осигурят достатъчен брой служители на реда, за да се осигури безпроблемното ѝ протичане.

Преди началото на мача на стадиона нямаше нито един полицай. Нито един! Очевидно забелязали това, шепата привърженици на домакините в сектор А предприеха провокативни действия по адрес на нашата публика. А когато има провокация, има и ответна реакция!

И тук си задаваме въпроса: случайно ли вчера преди началото на мача нямаше нито един полицай, та да могат зрителите от отсрещния сектор да прекосят необезпокоявано целия стадион? И сякаш случайно служебният инвентар на феновете на домакините – метли, гребло за сняг, валяци за боядисване, лопати – влезе в употреба.

Случайно ли сервилни журналисти, минути след като всичко утихна и срещата започна, „информираха“, че Стойко Сакалиев, в качеството си на длъжностно лице, е „ударен от седалка“, докато от кадрите се вижда, че се намира в тунела, от който излизат играчите. Освен, разбира се, ако не е бил на първа линия, където не видяхме да има опити за усмиряване от когото и да било от страна на домакините.

А останалото е история и ще влезе във футболния фолклор".

Ето какво заяви треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев след мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички