Стойчо Младенов: Умора има, нямам никакви списъци


Стойчо Младенов: Умора има, нямам никакви списъци
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1768 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира, че умората е била ключов фактор при загубата от Локомотив Пловдив с 1:3 в Първа лига. Специалистът заяви, че няма как тя да не се отрази при недостатъчно дългата резервна скамейка.

"Първо искам да се извиня на феновете за загубата. Почти малко повече от три месеца съм тука, играем четвъртък-неделя, четвъртък-неделя и това се отрази в пълния блясък в днешния мач. Умора има, мисълта и реакцията действаше бавно, играхме в четвъртък, Локо във вторник, те бяха по-свежи, по-напористи, ние по-бавни"

"През втората част се опитахме да вкараме сигурност в средата на терена, свежест в офанзивен план, малко така подобрихме креативността в нападение, успяхме да отбележим гол, но беше твърде малко да обърнем резултата, който беше 3:0. Беше категорична разликата в съотношението между двата отбора."

"Ние сме категорични, че физическото ниво е причината, защото ние използваме 14-15 човека, правим ротации по 2-3 човека, повече не можем да направим. Нямаме примермо 11 в единия мач, 11 в другия, нямаме тая класа. Един Мазику излиза и ние сме затруднени с изпълнителя, който да го замести"

"Не би трябвало да се отрази какво е станало, аз нямам представа. Доколкото знам фенове на Локо са дошли във ВИП ложата и са създали проблеми, съответно реакция от нашата страна."

"Поредна интрига около ЦСКА - нямам ни еидн списък. Да не се говорят глупости. Знаем какво правим, имаме ядро, върху което трябва да наградждаме и когато имаме такава възможност ще привлечем играча, който ни е необходим."

"При нас всички мачове са важни. Както виждате в мача с Арда -  важен мач, днес важен мач, Зоря важен мач. Затова казвам че тия 14-15 човека е крайно недостатъчно да издържат 3 месеца", завърши Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички