Александър Тунчев: Тази победа е върхът на айсберга


Александър Тунчев: Тази победа е върхът на айсберга
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1194 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Тунчев, нямаше как да не бъде доволен след успеха с 3:1 на неговия отбор над ЦСКА при визитата в София. Тунчев отличи характера и подхода на всички свои футболисти и ги поздрави за трите точки.

„Отборът показа едно много добро лице, ние го показваме и в последните няколко мача. Днес беше върхът на айсберга. Нищо не променихме на почивката, а просто трябваше да бъдем уверени и концентрирани. Почти не дадохме ситуации на ЦСКА с изключение на една през първата част. Трябваше малко повече концентрация в завършващата фаза”, каза Тунчев.

„Като цяло не мога да отлича само защитата – отборът се справяше добре. Халфовете и нападателите помагаха и отборът се справи много добре.  Неприятни сцени преди мача – не трябва да се стига до такива ситуации. Футболът е за феновете, да се наслаждават. Победите дават самочувствие и увереност. Днес – утре ще се порадваме и почваме да мислим за Лудогорец. Знаем през годините Локомотив не играе успешно срещу ЦСКА, може би това е втори път, в който Локо бие на „Армията”. Затова тази победа е много сладка”, завърши Сашо Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички