Две дузпи поделиха точките между Локомотив (Пловдив) и Черно море в Първа лига


Две дузпи поделиха точките между Локомотив (Пловдив) и Черно море в Първа лига
Снимка: LAP.bg

1754 0

Отборите на Локомотив (Пловдив) и Черно море не успяха да се победят, след като завършиха наравно 1:1 на "Лаута". И двете попадения в мача паднаха след дузпи през първото полувреме, а през втората част главният арбитър спести червен картон на "моряците".

Още в 12-ата минута Кристиан Гомис фаулира Евгений Сердюк, а съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Пабло Гарсия, който успя да вкара. В 37' реферът отсъди дузпа в полза на "железничарите" за нарушение на Живко Атанасов спрямо Лукас Салинас, а Димитър Илиев отбеляза от 11-те метра.

През втората част Локомотив създаде няколко положения за гол пред вратата на "моряците", но не успя да стигне до пълния обрат в мача. В 72-ата минута бранителят на Черно море Виктор Попов влезе грубо в краката на противников съперник, но съдията му спести втори жълт картон в мача, което бе прието с гняв и недоумение от скамейката на "смърфовете".

С равенството Черно море се изкачи до втората позиция в Първа лига с актив от 29 точки - колкото има и третият ЦСКА, който обаче е с четири мача по-малко. Локомотив пък заема седмо място с 24 пункта. Лидер е Лудогорец с 36 точки и три мача по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички