Дясната ръка на Акрапович напуска Локомотив (Пд)


Дясната ръка на Акрапович напуска Локомотив (Пд)
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2423 0

Треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович остана без дясната си ръка на "Лаута". Първият му помощник Желимир Теркеш напуска клуба, съобщава "Меридиан мач". Договорът на хърватина, който е ставал голмайстор на родното си първенство, изтича в края на годината, а той е отказал да го поднови.

Бившият нападател, който беше най-довереният човек на Акрапович в щаба, е изтъкнал лични причина за напускането. Според запознати, той иска да се завърне в родината си, за да е близо до семейството си.

От клуба са разкрили, че Акрапович все още не е избрал кой да замести Теркеш. Очаква се това да стане ясно на старта на подготовката. Тя започва на 7 януари. Вероятно тогава с тима ще започнат поне трима нови. На „Лаута" силно се надяват един от тях да бъде нападателят на Уулвърхемптън Джордан Греъм. Припомняме, че той вече беше под наем в Локо, но клубът не успя да го картотекира заради гаф на БФС. А кой клуб от елита се кани да отмъкне Анте Аралица вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички