Акрапович: Съдията не свири еднакво, шапки долу за Жоро Илиев


Акрапович: Съдията не свири еднакво, шапки долу за Жоро Илиев
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1514 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович не остана доволен от съдийската работа по време на дербито с Левски. Той намекна, че тимът му е бил ощетен в двубоя, завършил 0:0 и оставил "смърфовете" да зимуват на третото място в класирането.

"Играхме близо половин час с човек по-малко, но не допуснахме нищо опасно. Доволен съм от играта и ситуациите, които имахме. След червения картон трябва да сме доволни и на една точка. Съдията нямаше същото отношенив към двата отбора", анализира босненецът пред "Диема спорт" след мача.

Той заяви, че Ален Ожболт, който бе изгонен с директен червен картон през второто полувреме, бе е реагирал както трябва да го направи един професионалист. Запитан за равносметката му за изминалата година на Локомотив, Акрапович заяви: "Трябва да видим кои ще останат, да търсим заместници на напускащите. Имахме страхотни мачове, вкарахме страхотни голове. Никой в началото на сезона не ни виждаше на тази позиция, няма как да не сме доволни".

Наставникът на "черно-белите" изказа похвални думи към халфа Георги Илиев, който изигра днес последния си мач в професионалния футбол. "Начинът, по който се хвърли, за да предотврати гола, беше невероятен. Шапки долу за него", заяви специалистът. "Нашата черна пантера ще ни напусне също (Стивън Езе, бел. ред.). Трябва да се стегнем и да изглеждаме догодина така, както досега", завърши той. А кой техен основен играч може да премине в Лудогорец вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички