Кайзера посочи защо Левски изостава от Лудогорец и защо Локо (Пд) е във възход


Кайзера посочи защо Левски изостава от Лудогорец и защо Локо (Пд) е във възход
Снимка: БГНЕС

2608 0

Един от емблематичните футболисти на Левски - Николай Тодоров-Кайзера, коментира предстоящия сблъсък между "сините" и Локомотив (Пловдив). Тодоров остана в историята с паметния гол срещу Глазгоу Рейнджърс през 1993 година. Роденият през 1964 година бивш футболист има 3 шампионски титли с Левски и 2 купи.

Запитан как ще завърши дербито на "Лаута", което ще реши кой от двата тима ще зимува на второто място в класирането, Кайзера заяви пред "Букмейкър Рейтинги": "И Левски иска и ще търси победата, за да се утвърди на второто място, както и Локомотив Пловдив. Домакините казаха, че са спокойни и уверени и чакат с нетърпение този двубой и искат да покажат, че са по-добри. Аз се надявам да се получи прекрасен завършек на годината".

"Това, че Левски изостава от Лудогорец, се дължи на няколко фактора. Единият е, че където най-малко очаквахме, Левски загуби точки. Когато Лудогорец не печелеше своите срещи, Левски също не успяваше. За да стигнеш или надминеш Лудогорец на този етап, трябва да го победиш в директния двубой и същевременно без да подценявам по-посредствени срещи с по-слаби противници, да не губиш точки в тях. За да намалиш разликата или трябва да печелиш тези мачове, за които ние казваме, че са срещу по-малките отбори, за да се възползваш от грешките, които и Лудогорец неминуемо ще допуска, или да го победиш в прекия двубой", категоричен бе треньорът.

"Тази година футболистите на Локомотив съумяха да влязат в изискванията на треньора и на ръководството. В клуба си намериха нужните футболисти, направиха промени в състава. Със започване на турнирите, а след това и на първенството, след всеки мач, в който постигаха положителни резултати – това им даваше увереност. Изненада?! Може да се каже, защото Локомотив в последните години не показваше толкова постоянен футбол. Винаги е било временно – няколко кръга, след това спад", каза още Тодоров. А как босът на Локомотив се закани на Левски - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички