Контрадействие! Локомотив Пловдив няма да даде без бой своя звезда на Лудогорец


Контрадействие! Локомотив Пловдив няма да даде без бой своя звезда на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3883 0

Локомотив Пловдив ще предприеме контрадействие в опита си да задържи един от основните си играчи. Става въпрос за безспорния №1 под рамката на „черно-белите“ Динко Хоркаш.

Хърватският вратар се очертава като един от най-добрите на своя пост в родната Първа лига. Напоследък се появиха информации, че Хоркаш може да бъде продаден в Лудогорец през зимния трансферен прозорец.

В Разград искат да го привлекат, за да разрешат вратарските си неволи. В последните срещи и Симон Слуга, и Серджио Падт „блеснаха“ с брутални гафове.

КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ НА „ЛАУТА“, ЗА  ДА  ЗАДЪРЖАТ ВРАТАРЯ СИ?

На „Лаута“ обаче няма да стоят със скръстени ръце. Шефовете на пловдивчани ще направят всичко по силите си, за да предотвратят евентуалното желание и на самия вратар на подсили „орлите“. За целта ще му бъде увеличена заплатата, твърди „Мач Телеграф“.

Треньорът Александър Томаш държи много на Хоркаш, като го смята за основен футболист, с който тимът може да атакува първото място в класирането. Локо Пд е на върха в таблицата към момента след изумителния старт на сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Христо Бонев нарече Георги Давидов "най-слабия съдия" и заяви: Локомотив Пловдив става много силен и започва да пречи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички