Димитър Илиев: В дискотеките може, а на стадионите - не


Димитър Илиев: В дискотеките може, а на стадионите - не
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

2396 0

Капитанът на третия във временното класиране на Първа лига Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, изказа своето мнение относно забраните за привържениците да посещават футболни двубои. Той изрази недоумение как може да се посещават дискотеки, но не и стадиони.

"На полуфинала сме 4 много силни отбора. Шансовете ни са 25%. Ще е тъжно да играем без публика. Искам категорично да подкрепя декларацията на фен клубовете на отборите и да изкажа своя апел към властите да допуснат публика на стадионите. Отварят се ресторантите и дискотеките, там може, а на стадионите не може" - започна Илиев пред "plovdivnews".

"Такова нещо два месеца да не можеш да пипнеш топка не ми се беше случвало. Няма как след такъв дълъг период да си в добра форма, но трябва да излезем и от тази ситуация" - сподели още той. А какво решиха относно мерките в Първа лига и какъв бе отговорът за феновете по трибуните?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички