Гонзо: Левски ще има импулс със Сираков, това е най-големият клуб в България


Гонзо: Левски ще има импулс със Сираков, това е най-големият клуб в България
Снимка: БГНЕС

3733 0

Легендата на Левски и настоящ спортен директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов смята, че ако Наско Сираков вземе акциите на "синия" клуб ще се предаде и голям импулс на отбора. Гонзо не пропусна да се изкаже ласкаво и за "сините" фенове, като посочи, че много малко биха сторили това, което те правят през последните месеци.

"Най-големият проблем е, че и двата отбора ще бъде без публика (б.р полуфиналите за Купата на България). Локо Пловдив и Левски се радват на голяма фенска маса. Левски не се намира в добра ситуация, но ако се прехвърлят акциите на Наско Сираков, отборът ще има допълнителен импулс и там нещата ще се оправят. Надявам се да станат интересни мачове. Качеството няма да е такова, каквото всички искаме", заяви Гонзо пред "Дарик". 

"Трудно е да стане моделът без собственик. Феновете спасяват Левски в последните месеци, но това да бъде непрекъснато, трудно ще стане. Шапка свалям на привържениците. Но ако не намерят инвеститори, феновете ще са от голяма помощ за този клуб. Левски е най-големият клуб в България. Това, което направиха феновете, много малко такива отбори биха направи нещо такова", заяви още той. А какво последно заяви Георги Попов относно джиросването на акциите на Левски и кога трябва да стане факт - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички