Гонзо: Феновете отделят от залъка си, за да го има Левски


Гонзо: Феновете отделят от залъка си, за да го има Левски

2584 0

Легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо се изказа ласкаво по адрес на сините фенове за нестихващите им усилия да спасят любимия си клуб от фалит. Бившият футболист, който в момента е спортен директор в отбора на Локомотив (Пловдив), е на мнение, че именно тази трудна ситуация ще мотивира Левски до краен предел да острани Локомотив от Купата на България.

"Ще се опитаме да бъдем готови за първия мач. Едва ли някой ще може да покаже максималните си възможности. За две седмици тренировки едва ли всичко ще бъде отлично. Два месеца си бяха у дома състезателите, все пак", заяви Гонзо пред БНТ.

Левски срещу Локомотив - кой ще надделее за Купата?

И Купата, и второто място са напълно постижими. Преследваме и двете цели. Пандемията ни хвана в период, в който изграждахме отбора. Предвид тежката ситуация в Левски, може футболистите им да не се чувстват максимално добре."

"Но те ще имат нов собственик. А и феновете показаха голяма любов към отбора. Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира. Но и ние тях", категоричен е директорът на "смърфовете", който преди месец заяви, че кризата в Левски увеличава шансовете на Локомотив за Купата.

"Наско Сираков е мотиватор"

"Неприятна е ситуацията в Левски. И преди беше така, но показа клубът, че има фенове, които отделят от залъка си, за да го има отбора", коментира Иванов. По отношение на Наско Сираков, Гонзо заяви: "Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е ръководител. За много от нещата съм се учил от него. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%." 

Преди време Георги Иванов обяви, че "най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА и да фалира". Впоследствие Гонзо коментира, че Наско Сираков ще даде импулс на Левски, определяйки сините като "най-големия отбор в България". Самият той направи дарение на Левски, за да продължи да съществува любимия му отбор.

Последните новини около "сините" са, че клубът подготвя нова мощна кампания, насочена към феновете. Освен това икономист прогнозира, че за Левски има положителен сценарий с нов спонсор (повече по темата четете тук).

Темата "Левски" продължава и в тези материали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички