Димитър Илиев изпаднал в дупка след дузпата срещу Литва


Димитър Илиев изпаднал в дупка след дузпата срещу Литва
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

442 0

Нападателят на Локомотив Пловдив и националния отбор на България Димитър Илиев е изпаднал в дупка след пропуснатата дузпа срещу Литва. Това разкри националният селекционер Ясен Петров.

„Истина е, че Илиев тежко преживя пропуснатата дузпа. Ние сме хора обаче и той има изцяло подкрепата ми. Имаше интерпретации с думите ми. Указанията ми бяха, че ако върнем ранен гол имаме шанс да обърнем. Казах, че всеки може да пропусне дузпа. Срещу Северна Ирландия може някой друг да изпълни дузпа и да пропусне. Димитър се нагърби и пропусна. Футболът е такъв. Във футбола трябва да има и прошка. Това е част от футболната игра. В интерес на истината обаче той преживя ситуацията доста тежко“, започна Ясен Петров.

За недоброто състояние на Димитър Илиев разкри и съотборникът му Кирил Десподов. „Като футболист мога да ви кажа, че всеки може да изпусне дузпа, всеки голям футболист е изпускал дузпа. Не трябва да се обръща толкова внимание на това, Димитър Илиев пропусна дузпа в 14-ата минута, а не в 80-ата. Със сигурност го прие доста тежко. Не си мислете, че някой работи срещу отбора. Всеки мисли само за това как да вървим нагоре и да се развиваме като отбор“, каза Десподов.

Ето какво още заяви Ясен Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


6 от 6: Кои отбори покориха групите си в Шампионска лига със стопроцентов актив?

Преди последния кръг от групите в Шампионска лига три отбора могат да запишат имената си в престижна класация....

Реклама

Най-четени новини


виж всички