"Бъдещето е негово": Юноша на Локо (Пд) възхити италиански скаут


"Бъдещето е негово": Юноша на Локо (Пд) възхити италиански скаут
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1771 0

Талант на Локомотив (Пловдив) е в полезрението на известен италиански скаут. Става дума за 16-годишния полузащитник Иван Сулев, който е бил наблюдаван от Франческо Панфили през настоящата година, съобщава "Tuttosport".

Панфили работи за "Wyscout", "Tuttosport" и е главен скаут на турския Гьозтепе. Той е наблюдавал българчето и се е произнесъл доста ласкаво за него. "Бъдещето е негово", гласял коментарът му.

В материала на италианското издание се споменава, че талантът е бил препоръчан от големия български футболист Христо Стоичков. Той е съгражданин на Сулев. 

Младият халф е национал на България до 17 години. През миналия декември той дебютира за Локомотив в професионалния футбол и стана най-младият играч в историята на "смърфовете". Юношата на "черно-белите" влезе в мача от Първа лига със Славия на възраст от 15 г., 2 м. и 24 дни. Двубоят завърши с равенство 1:1. 

През юни Иван Сулев получи сериозна контузия, а наскоро е започнал бегови упражнения. А друг наш талант - Мартин Георгиев, вече тренира с първия тим на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички