Бруно Акрапович: С тази игра всичко е възможно, ЦСКА можеше само случайно да вкара


Бруно Акрапович: С тази игра всичко е възможно, ЦСКА можеше само случайно да вкара
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

2057 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори след победата на своя тим с 2:1 над вицешампиона на България ЦСКА. Специалистът бе много доволен от своите играчи и вярва, че ако играят така, всичко е възможно.

"Свършихме си работата през първото полувреме, когато имахме и малко късмет. Имахме добри ситуации, дошли след пресата, която наложихме. Мисля, че дори да не беше автогол, Диниш Алмейда, който беше зад него, щеше да отбележи. Вторият гол е типичен за нас - хубава преса и изненада за противника. Имаше още хубави неща, които не можахме да завършим по начина, по който искахме. Противникът е силен отбор. Ние направихме хубаво първо полувреме.

На почивката казах на момчетата, че това е опасен резултат - ако ни отбележат един гол, ще има време и за втори. Мисля, че сме свършили добра работа, ако съпоставим колко положения имаше ЦСКА срещу Лудогорец и колко днес срещу нас. Мисля, че имахме добра защита. Видя се какви силни играчи на резервната скамейка. Ние нямаме такива възможности. Момчетата се раздадоха във всяка ситуация. Единствено случайно можеше нещо да се случи и ЦСКА да вкара.

Справихме се много добре. Интересна е ситуацията сега за нас. На точка сме пред Берое и зад Лудогорец. С всеки изминал мач ще изглеждаме все по-добре. Ние играем мач за мач. Опитваме се да радваме хората. Ако всичко е наред и играем така, всичко е възможно" - сподели Акрапович.

А какво сподели неговият колега - треньорът на ЦСКА Стамен Белчев за мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички