Акрапович: ЦСКА е добър отбор, но играчите трябва да свикнат с българския футбол


Акрапович: ЦСКА е добър отбор, но играчите трябва да свикнат с българския футбол
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1607 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапо­вич се готви за сериозен сблъсък срещу ЦСКА. Той посочи, че "червените" са направили добра селек­ция, което си е пролича­ло в мачовете им до мо­мента. Босненецът каза, че тази вечер на "Лау­та" битка ще си дадат два от най-добрите отбора у нас. Той допълни, че ще обърне специално внима­ние на играчите си да внимават в края на сре­щата, когато обикнове­но ЦСКА бележи.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ДВУБОЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА?

"Очакваме с нетърпе­ние двубоя. Нямаме ка­дрови проблеми с изклю­чение на контузения Малембана, който отсъ­ства от дълго време, както и наказаният Пу­лиезе (б.а. - швейцарският халф бе изгонен при 3:1 над Етър). ЦСКА е отбор с много добри играчи. Но им трябва още време да свикнат с българския футбол.

Взе­ха качествени попълне­ния, които ми направи­ха добро впечатление в двубоите дотук. Вкара­ха много голове в края на мачовете. Някои казват, че това е късмет, но други, че е качество да отбележиш в послед­ния момент. Мисля, че ще стане много интере­сен мач за публиката. Ще е празник. Срещат се два от най-добрите от­бори в България", комен­тира треньорът на чер­но-белите пред "Тема Спорт". А кой е последният отбор, който проявява интерес към нападателя на "червените" Али Соу - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички