Александър Тунчев посочи 3-те фактора за отпадането от Лудогорец за Купата на България


Александър Тунчев посочи 3-те фактора за отпадането от Лудогорец за Купата на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1449 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след поражението с 1:2 от Лудогорец за Купата на България, дошло след продължения. Тунчев посочи умората, концентрацията и малко късмет като основните причини за поражението.

Умората си каза думата за втория гол. Концентрация също, може би и късмет. След няколко рикошета топката си остана в Чибота и така се стигна до втория им гол. Не мога да не съм доволен от отбора. Създадохме доста ситуации, но завършващият удар ни липсваше. Неприятно е да загубим, след като изравнихме в добавеното време, но това е футболът. Имахме проблеми, Митко имаше проблеми, Парвиз не се чувстваше добре. Мисля, че стояхме доста добре на терена. Не дадохме почти никакви възможности с изключение на два недоглеждания.

Няма как да няма доза съжаление и тъга от това, че отпадаме от турнира. Това е футболът, който реализира повече попадения, продължава напред. Може би от друга гледна точка - ще се фокусираме само в първенството. Ще направим всичко възможно да задържим това място, на което сме, или да опитаме да мръднем още напред. Признание е да дадем 4 национали на България. Това трябва да е гордост. Това е и задължение. Надявам се, че ще успеят по най-добрия начин.

Накрая имаше пререкания. Нещата се успокоиха в даден момент, щабовете на двата отбора скочиха. Има много неща да се говорят, но не трябва сега да го коментираме. Казах го и на момчетата, трябва да приемаме загубите" - сподели Тунчев.

А какво заяви неговият колега Валдас Дамбраускас (вижте подробности)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички