Александър Тунчев е на мнение, че Локомотив Пловдив е заслужавал победата срещу Берое


Александър Тунчев е на мнение, че Локомотив Пловдив е заслужавал победата срещу Берое
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1304 0

Локомотив Пловдив и Берое не се победиха в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Мартин Камбуров и Парвиз Умарбаев вкараха головете за своите отбори от дузпа. След мача старши треньорът на Локомотив Александър Тунчев изказа мнението си за мача:

"Спечелихме една точка, но мисля, че заслужавахме победата. През втората част създадохме няколко много добри ситуации, но не успяхме да реализираме, има горчилка след мача. Мисля, че преди ситуацията с дузпата, имахме чисто положение на Карагарен, после още едно-две. Оттам някак си нещата се объркаха и се разконцентрира играта ни. Губехме единоборствата и топката. Успяхме да се съвземем чак след почивката.", започна коментара си треньорът на Локомотив Пловдив.

"Всеки може да тълкува по различен начин нарушенията при дузпите. Така съдията е преценил ситуацията, според мен даже нямаше дузпа за съперника. Играчът на Берое се подхлъзна. Умарбаев ми каза, че не го е докоснал.", коментира след мача Тунчев.

"Завършващият удар беше проблемът. Салинас почти от голлинията изпусна, въпреки че му подскочи топката. Малембана и Уртадо имаха ситуации за гол. Всеки ден работим и се опитваме да усъвършенстваме завършващия пас и удар, няма да спираме. Нормално е да изглеждаме по-различно без Митко Илиев. Той е човекът-оркестър. Докторът сподели, че не е толкова лошо положението му. Получи леко разтежение на тренировка и не искахме да го рискуваме. Паоло Уртадо ще ни даде спокойствие, острота, борави леко с топката, има поглед върху играта. Трябва му време за подготовка. Той не дойде подготвен и не искаме да избързваме с включването му, за да няма контузия."

Накрая Александър Тунчев коментира и предстоящия мач с Лудогорец за Купата на България:

"До вторник, когато е мачът с Лудогорец, има време. За три-четири дни ще преценим за Димитър Илиев. Не искам да рискувам никого. По-важно е здравето на един футболист. По-добре да не играе в един мач, а не после да изпусне няколко. Лудогорец има самочувствие и достатъчно футболисти за ротация. Ние трябва да разчитаме на каквото имаме налично. Отиваме в Разград да защитаваме нашата купа и до последно ще го направим. Искам първо утре момчетата да починат, да възстановят и деня преди мача ще преценим как ще играем, в зависимост от това в какво състояние сме.", завърши Александър Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички