Александър Тунчев: Надявам се тази загуба да ни отрезви


Александър Тунчев: Надявам се тази загуба да ни отрезви
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1087 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев не скри разочарованието си от поражението от ЦСКА в 1/4-финала за Купата на България. Той смята, че "смърфовете" са проявили по-голям респект към съперника си.

"Не успяхме да отбележим. Първата възможност бе за нас, а не успяхме. Може би проявихме по-голям респект, оставихме ги да владеят инициативата. Въпреки всичко се защитавахме добре до грешките. През второто полувреме излязохме по различен начин, създадохме 100%-ови ситуации, в които не успяхме да отбележим. Закономерно отпадаме", заяви Тунчев.

"Не бяха това указанията. Трябваше да излезем по-високо, да владеем повече. Противникът не ни позволи."

"През втората част агресията и желанието бяха по-големи, съумявахме да контролираме повече."

"Бяхме запознати със стила на ЦСКА. Те успяха да отбележат своите ситуации и мачът им стана по-лесен. В шампионата искаме да сме колкото се може по-нагоре, да влезем в първата шестица и евентуално по-предно класиране."

"Надявам се, че тази загуба ще е отрезвяваща за следващия мач. Мислите са ни насочени към дербито, повечето играчи знаят значението му. Така че дано изглеждаме по коренно различен начин. Всеки играч трябва да знае, че трябва да даде максимума от себе си", завърши Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички