Турицов след мач №100: Сбъднах детската си мечта в ЦСКА!


Турицов след мач №100: Сбъднах детската си мечта в ЦСКА!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1439 0

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов коментира победата над Локомотив Пловдив за Купата на България. Турицов изигра мач №100 с червената фланелка и заяви, че това е една сбъдната мечта от детството му.

"Мисля, че влязохме по-добре в мача от Локомотив. През цялото време се опитвахме да пресираме дълбоко, да не им позволяваме да играят често с топката и да разчитат на дълги топки. Отзад имаме двама прекрасни защитници, които спечелиха всяка първа топка", започна Турицов.

"Два мача поред вкарваме головете през първото полувреме. Като вкараш през първото полувреме, през второто полувреме играеш по-спокойно, не бързаш. Става много по-лесно.

Не знам на какво се дължаха (проблемите в началото на втория полусезон - б.р.). Виждате, че в последните два мача се представихме перфектно. Надявам се да продължаваме така.

Мач №100 за мен? Точно това си мислех преди мача. Това е една детска мечта, която не мога да опиша с думи. Пожелавам го на всеки един млад състезател.

Какво да очакваме от мача с Левски? Не мога да ви кажа какво да очакваме, само знам, че ще е голяма битка. Има време да мислим за предстоящия мач", завърши Турицов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички