"Трябва да съжаляваме, и то много" - коментарът на Станислав Генчев след Локомотив 1:1 Ботев


"Трябва да съжаляваме, и то много" - коментарът на Станислав Генчев след Локомотив 1:1 Ботев
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1197 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, изрази съжаление, че отборът му не е успял да вземе трите точки в дербито срещу Локомотив:

"Със сигурност трябва да съжаляваме и то страшно много. След като поведохме в резултата имахме поне четири чисти положения, от които можехме да вкараме и втори гол, но не успяхме. След това допуснахме много лек гол, много елементарна грешка. Много съм разочарован, както аз, така и футболистите!", започна коментара си наставникът на "канарчетата".

"Футболът е отборна игра, трябва да играем за отбора, а не да мислим за индивидуалната изява. По време на подготовката също изпуснахме много положения. Доста работа трябва да свършим в атака. В защита също ни предстои още много работа".

"Изключително приятно ми беше да водя Ботев в този мач. Нямам търпение за ответния мач, защото Локомотив като дойде на нашия стадион ще види какво е подкрепа от страна на феновете", допълни Генчев и за финал каза няколко думи за домакинството от втория кръг срещу Левски:

"Има много неща, върху които трябва да работим в седмицата преди мача срещу Левски. Много работа имаме, ще се опитаме да я свършим през седмицата. Сигурен съм, че стадионът ще бъде пълен. Трябва да направим всичко, за да излезем победители от мача срещу Левски!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Голмайсторът на Ботев Пловдив: Имахме лош ден, играем много по-добър футбол при новия треньор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички