Андриан Краев каза дали иска да остане в Левски и заяви: Мисля, че тази година съдбата ще е с нас


Андриан Краев каза дали иска да остане в Левски и заяви: Мисля, че тази година съдбата ще е с нас
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6512 0

Капитанът на Левски - Андриан Краев, сподели мнението си след успеха срещу Славия с 2:0 в дербито от 11-ия кръг на Първа лига:

"Изключително важна победа за нашия отбор. Много трудна, много битка имаше, себераздаване. Показахме характер, което е най-важното в такива мачове. В защита не допуснахме кой знае какви ситуации. Казахме си на полувремето, че задължително трябва да търсим втори гол, за да приключим мача и да ги обезкуражим", обясни полузащитникът, цитиран от "Dsport".

"Показахме колектив, това е най-важното. Показваме и характер, за да взимаме всички тези мачове и мисля, че тази година съдбата ще е с нас. Вече идват сериозните мачове. Тук ще се види кой кой е и се надявам да покажем шампионски манталитет и да покажем, че сме готови да бъдем шампиони", допълни още Краев, а след това отказа да говори в детайли за евентуалния си нов договор, но уточни, че желанието му е да остане на "Герена":

"Не искам да коментирам. Водим преговори. Цялото напрежение се вкарва от медиите, защото форсират нещата. Имам договор до лятото, така че не бързам много. Като се договорим, ще подпиша. Желанието ми е да остана в Левски".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Николай Костов поздрави Славия и обясни: Развиваме стил, който е доста рискован!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички