Томаш: ЦСКА и Лудогорец са големи дразнители, днес на полувремето 8 човека бяха за смяна


Томаш: ЦСКА и Лудогорец са големи дразнители, днес на полувремето 8 човека бяха за смяна
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8224 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след нулевото реми в Благоевград при визитата на "железничарите" на Пирин. След него възпитаниците му събраха 30 точки за четвъртата позиция, но специалистът подчерта, че е разочарован от самия себе си.

"Трябва да помним добре този мач, за да си извлечем поуките. Разочарован съм от себе си. Футболистите направиха добри игри, но аз не съм си свършил работата. Постоянството ражда класа. Това постоянно го повтарям. Днес на полувремето трябваше да извадя поне 8 човека. Аз съм тук, за да ги защитя, но процесът не е лесен", обясни Томаш след двубоя, в който три звезди на съперника се контузиха.

"Не играхме точно това, което не тренираме. Всичко е настройка и психология. Дори прекратих една от тренировъчните сесии, но явно не е било достатъчно. Убеден съм, че ще играем по различен начин срещу ЦСКА и Лудогорец. Това са големи дразнители. Сега ме интересува да се възстановим бързо. Не съм тук, за да живуркам", добави специалистът относно предстоящите домакинства на грандовете, които се явяват през следващите дни. 

Вижте един от ключовите играчи на Локомотив колко време ще отсъства от терените!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички