Керкез: Феновете и играчите дадоха всичко от себе си - победите ни очакват


Керкез: Феновете и играчите дадоха всичко от себе си - победите ни очакват
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

480 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, сподели разочарованието си след нулевото реми в градското дерби с Локомотив. Битката бе първа под ръководството на специалиста и той бе удовлетворен от представянето на играчите и феновете. 

Треньорът на "канарчетата" бе категоричен, че възпитаниците му са заслужавали да победят и вярва, че успехите рано или късно ще дойдат. 

Мнението на Керкез

"Мисля, че изиграхме много силен мач. Но за да бъде фантастичен - трябваше да победим. Момчетата ми дадоха всичко от себе си - имаха и положения. Ако погледнем цялата картина - липсваше само гола. Последните мачове вкарахме много и днес липсваше попадението. Ако постоянно са така играчите - ще съм доволен от тях. 

Благодаря и на феновете, те дадоха всичко като футболистите. Само победата ни липсваше.

Дербито е мач с много емоции. Имаме много млади играчи. Когато трябва да бъдат много спокойни - това понякога не се получава. Продължаваме да работим. Така искам да виждам играчите си, но трябва да играем по-специално, за да побеждаваме в дербитата. 

Когато видите резултатите на Локомотив от началото на сезона и нашето представяне - нашите позиции бяха различни. Доволен съм от играта, която показахме срещу тях. Трябва да продължим с тази игра и попаденията ще дойдат. 

Имам опит с дербитата, но много от момчетата нямат и нещо малко не ни стигна. Денят на дербито идва и всички са водени от емоциите. Нищо лошо не мога да кажа. 

Имаме категоричен прогрес и се подобряваме с всеки мач. За нас проблемът е, че ни липсват точки и всеки мач е важен за нас. Трябва да гоним останалите. Тъжен съм, защото трябваше да победим.

Това беше фантастично изживяване, за да усетя това дерби. Феновете не спряха да ни подкрепят. Победите ще дойдат, може и още следващия мач", обясни Керкез след нулевото реми. 

Следете отзивите от Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички