Александър Томаш: Добре е, когато не загубиш на Коматево


Александър Томаш: Добре е, когато не загубиш на Коматево
Снимка: lokomotivpd.com

271 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, сподели мнението си за оформилото се реми в градското дерби с Ботев от 24-тия кръг на Първа лига.

"Винаги искам да играем за победа. Знам, че е дерби, знам, че е важно за Локомотив. Трябваше да си решим мача през първото полувреме. Имахме ситуации, които трябваше да развием по друг начин. Не се получи. Дадохме инициативата второто полувреме. Направихме една грешка, която я наказаха. Радвам се, че реагирахме. Има доста мачове, в които заслужаваме да победим, но завършваме наравно. Може би тук трябва да пречупим нещо, за да тръгнем нагоре", започна той.

"Каракашев е може би един от най-силните в движенията си без топка. Днес пасът му беше чудесен. Трябва да работим при подаванията. Във фаза защита се получи. Когато сме с топката, трябва да имаме по-различни ъгли. Разбирам, че е дерби, напрежение. Трябва да играем футбол. Не съм доволен от точката, но това е реално".

"Щом не загубиш тук, е добре за твоя отбор. Искам да го направим с футбол. Знам, че могат, футбол се играе без страх. Понякога изритваме топката и след това искаме да играем без топка. Чакам Алфа, който ще даде ширина. Чакаме централен защитник, който ще даде стабилност на Паскалев и Павлов", завърши той.

Ето какво сподели и "Играчът на мача" след края на срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички