От посолството: Локомотив (Пд) сам си е виновен за неиздадената виза на Езе


От посолството: Локомотив (Пд) сам си е виновен за неиздадената виза на Езе
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

4227 0

Въпреки че във Франция осмяха Христо Крушарски за това, в твърденията, че в страната са скроили заговор срещу Локомотив (Пловдив) може и да има известна доза истина. На този извод навеждат противоречията в твърденията на двете страни относно проблема с издаването на визи на двама от играчите на 'смърфовете" за Франция. Както е известно, става дума за Парвиз Умарбаев и Стивън Езе. Проблемът с халфа се реши, но този със защитника остава, според твърденията на "Марица".

"Нигериецът прекара кошмарен следобед пред посолството на страната световен шампион, но така и не получи виза. Той стоя пред заключената врата до края на работния ден в 17.30 часа заедно с човек на клубния президент Христо Крушарски. Единственото, което бе съобщено на двамата е, че процедурата тече и по всяка вероятност визата ще е готова в четвъртък сутринта. В най-добрият случай африканецът ще се присъедини към съотборниците си в късния следобед, а двубоят е от 21.30 часа", пише изданието.

Според "Пловдив Дерби" пък от Локо (Пд) са подали всички документи за своите играчи, още когато са научили, че ще играят със Страсбург в Лига Европа. Това обаче противоречи рязко на изявлението, което са дали от посолството на Франция в София.

"Издаването на виза на двамата играчи се случи твърде късно. задействана е Шенгенска процедура, след като е входирано искането. По отношение на нигерийския играч (Стивън Езе), Шенгенската процедура, която започнахме (Уви, късно) на заявлението, все още не е завършена", са казали от посолството според RMC Sport". Вижте обвиненията на Христо Крушарски към Страсбург в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички