Стивън Езе остана без виза за Франция, а Крушарски видя целенасочена атака


Стивън Езе остана без виза за Франция, а Крушарски видя целенасочена атака

1130 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски спази обещанието си и излезе пред френското посолство. Поводът за присъствието на Крушарски е протест срещу решението двама футболисти - Парвизджон Умарбаев и Стивън Езе да не получат визи за мача във Франция срещу Страсбург.

След срещата си в посолството босът на пловдивчани сподели, че единствено Парвизджон Умарбаев е получил необходимите документи и ще пътува с отбора за реванша в четвъртък. "Виза няма. Било процедура и визата можело да стане готова на 15-ти август. Всичко е целенасочено. Нас ни обвиняват за расизъм на стадиона, а това не искам да го наричам нищо. Вие сами си преценете какво е отношението към нас българите. Това са хора, които работят от две години в България, влизат в Европа, а тук има разделение", заяви Крушарски.

"Важно е да ги бием, а не толкова да ги отстраним. Мисля, че Страсбург също е намесен в цялото нещо. Това не може да се случи без тяхно участие, защото написаха един куп жалби. От вчера сме сезирали УЕФА, когато получихме информацията за двамата. Сезирали сме УЕФА, ФИФА, Българския футболен съюз, президентството, Министерски съвет и т.н. Всички наши институции се намесиха, за ФИФА и УЕФА не знам, но мисля, че има отговор”, каза още той.

Вчера пък стана ясно, че клубът е наказан от УЕФА заради расистко поведение на феновете - ето каква е санкцията.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама