Отказаха визи на звезди на Локо Пловдив за мача в Страсбург, Крушарски готви протест


Отказаха визи на звезди на Локо Пловдив за мача в Страсбург, Крушарски готви протест
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

3133 0

Големи неприятности има Локомотив Пловдив преди гостуването си на Страсбург този четвъртък. Франция към моментна отказва да издаде визи на двама от основните футболисти на пловдивчани - Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, съобщава PlovdivDerby.com.

Двамата са част от състава на "смърфовете" за гостуването на Страсбург от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в Пловдив завърши 1:0 в полза на френския тим. Засега като причина за отказа да им бъдат издадени визи била, че двамата са от рискови страни, разкриха от "черно-белия" клуб. Защитникът Езе е родом от Нигерия, докато полузащитникът Умарбаев е от Таджикистан. Двете страни имат визов режим с Франция.

Щабът на пловдивския клуб прави всичко възможно да изкара в последния момент визи за двамата основни играчи в селекцията на Бруно Акрапович. Поради тази причина собственикът на "смърфовете"  Христо Крушарски ще протестира днес пред френското посолство, заяви той пред dsport.bg. Очаква се той да бъде пред посолството в 16 часа днес.

Вчера пък стана ясно, че клубът е наказан от УЕФА заради расистко поведение на феновете - ето каква е санкцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички