Локомотив Пловдив предлага нов договор на капитана си

Ръководството на Локомотив Пловдив ще предложи нов договор на своя капитан Димитър Илиев, пише днес "Тема Спорт". Настоящият контракт на играча е до лятото на 2020 година, но на "Лаута" искат да го задържат поне за още 12 месеца.

В състава на Бруно Акрапович има още играчи, с които трябва да се преговаря за нови договори. Това са Милош Петрович и Стивън Езе, като първият има контракт до лятото на 2020 година, а споразумението на нигериецът е до февруари 2020 година. Президентът Христо Крушарски пък обяви, че с Езе е стигнал до устна договорка и двамата са се разбрали да подновят контракта.

Луков: Ще създадем доста главоболия на останалите отбори в първенството

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков заяви, че отборът няма за какво да съжалява след поражението с 0:1 в реванша от 3-ия квалификационен к...

Оферти от чужбина пък има към Ален Ожболт и Анте Аралица, но приоритет е задържането на Езе и подновяването на договора на Илиев. 

Вчера пък стана ясно, че легендата на Левски и юноша на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо получи пост на "Лаута". Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!