Локомотив Пд продължава да впечатлява, разгроми Етър в Търново


Локомотив Пд продължава да впечатлява, разгроми Етър в Търново
Снимка: lokomotivpd.com

1181 0

Локомотив (Пловдив) продължава със страхотното си представяне в Първа лига. "Смърфовете" разбиха с 5:0 Етър във Велико Търново. Ален Обжолт откри резултата, а Димитър Илиев и Стивън Езе вкараха по още две попадания.

По този начин пловдивчани са в серия от четири поредни победи и пет мача, в които не познава вкуса на загубата. С успеха си днес "смърфовете" се изравниха по точки с втория в класирането Левски и дръпнаха със седем точки пред ЦСКА. И двата тима са с мач по-малко. В следващия кръг Локомотив ще приеме "червените" на "Лаута".

Резултатът бе открит още в 4'. Димитър Илиев получи топката на около 30 метра от вратата на домакините, след което намери Ален Ожболт, който излезе сам срещу Христо Иванов и нападателят не сгреши. Dимитър Илиев удвои в 38-ата след тройна комбинация с Парвиз Умарбаев и Ален Ожболт, а в добавеното време на първата част отново капитанът на гостите бе точен, този път от дузпа - 0:3.

През втората част пловдивчани отбелязаха още два гола. В 71' Стивън Езе се оказа най-съобразителен след колективна грешка в отбраната на Етър при изпълнението на корнер от страна на Парвиз Умарбаев и се разписа за 4:0. Две минути преди края Христо Иванов не се справи с рутинно центриране, след което Стивън Езе се възползва и вкара втория си гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички