Локомотив (Пловдив) не успя да измъкне трите точки от Витоша


Локомотив (Пловдив) не успя да измъкне трите точки от Витоша
Снимка: Официален сайт на Левски

931 0

Отборите на Витоша Бистрица и Локомотив Пловдив завършиха наравно 1:1 в среща от 18-ия междинен кръг в Първа лига, играна на Националния стадион „Васил Левски“.

Ивайло Лазаров откри резултата в полза на символичните домакини още в 8-ата минута, засичайки подаване отдясно на Петко Цанков. Радостта на „тигрите“ обаче трая само две минути, след като в ответната атака пловдивчани възстановиха равенството. Веселин Марчев центрира отдясно в наказателното поле, където Димо Бакалов успя да се извиси над бранител на Витоша и с глава да прати топката във вратата на Михаил Иванов.

До края на мача и двата тима опитаха да стигнат до трите точки, като по-чистите положения бяха на страната на гостите. Първо в 37-ата минута Симеон Райков нацели напречната греда след отлично изпълнение на пряк свободен удар, като впоследствие отскочилата топка попадна в Бакалов, който обаче се засуети и бе блокиран от играч на домакините. В 60-ата минута нова отлична възможност за Локомотив се откри пред Веселин Марчев, но останал на чиста позиция нападателят стреля неточно с глава.

След днешното равенство Витоша събра актив от 4 точки, но продължава да заема последното 14-о място в класирането, докато Локомотив е 9-и с 21 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички