Къде да гледаме сблъсъка Спартак Търнава - Локомотив Пловдив в Лига Европа


Къде да гледаме сблъсъка Спартак Търнава - Локомотив Пловдив в Лига Европа
Снимка: Официалн сайт на Локомотив Пловдив

5001 0

Носителят на Купата на България - Локомотив Пловдив, излиза за своя втори двубой в евротурнирите. Тази вечер пловдивчани гостуват на тима на Спартак Търнава в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

И двата отбора си завоюваха място в престижния европейски турнир, благодарение на това, че спечелиха Купата в своите страни, като и в двата случая триумфът се оказа приятна изненада за футболните почитатели. В първия сблъсък между двата отбора, изигран на стадион "Лаута", пловдивчани взеха победата с резултат 2:0, което им осигури добра преднина преди днешния реванш.

Двубоят между Спартак и Локомотив ще се изиграе на стадион "Сити Арена Търнава", като е с начален час 21:45. Сблъсъкът ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт, а за тези от вас, които няма да имат тази възможност, може да проследите Спартак - Локомотив НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно стана ясно, че нападател е готов да играе срещу каквато и да била заплата в отбора на Локо Пловдив (подробности четете тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички