Гонзо препоръча на Левски да вземе пример от Локо (Пд)

Новият спортен директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов-Гонзо, си позволи да отправи съвет към другия важен клуб за своето развитие - Левски. Според него, "сините" трябва да вземат пример от пловдивчани по отношение на търпението към треньорите.

"Ако познавате по-детайлно Крушарски, ще знаете, че той е много интелигентен и вижда в лицето на Локомотив дългосрочен бизнес план. Той застана зад Акрапович, когато резултатите бяха лоши и това показва дългосрочна амбиция. Смятам, че въпросът за договора на Акрапович не стой на дневен ред. Вече са водени разговори. Господин Крушарски отсъства в момента, но след като се върне, всичко ще бъде изгладено. Единствено нежелание от страна на Акрапович да остане ще е причина да си тръгне", заяви Иванов в ефира на "Диема Спорт".

Гонзо: Левски, ЦСКА и Лудогорец се надпреварват кой е по-слаб, Левски е затънал в блато

Легендарният футболист на Левски Георги Иванов - Гонзо се изказа скептично по отношение на нивото на българския футбол. Според Гонзо трите топ от...

"В Левски най-дълго се задържа Стойчо Стоев, но рецептата е да се даде кредит на доверие на треньора. Неминуемо развитието на отбора няма да е лесно в началото. Трябва да се създаде колектив и всяка смяна на треньора включва големи промени и това не е лесно за възприемане за играчите понякога. Левски, ако иска да успее, трябва да вземе пример от Крушарски, който застана зад Акрапович. Убеден съм, че ние и занапред ще продължим в този дух и препоръчвам на Левкси да постъпва по същия начин", допълни "синята" легенда. Вижте в този материал какво предупреждение отправи Петър Хубчев към играчите си. 

Още по темата

Please select answer!