Гонзо: Няма да позволя на "Лаута" да има интриги, в Левски бях директор с договор на помощник


Гонзо: Няма да позволя на "Лаута" да има интриги, в Левски бях директор с договор на помощник
Снимка: БГНЕС

3414 0

Георги Иванов - Гонзо бе официално представен като спортен директор на Локомотив (Пловдив). Той сподели, че клубната база се нуждае от много промени, но ще опитат стъпка по стъпка да настигнат трите водещи отбора.

"Имахме разговор с г-н Крушарски, който предложи да помагам на спортно-техническия щаб и на целия клуб в посока подобряване на нещата. Не се колебах много преди да приема. Аз съм юноша на Локомотив, с този клуб ме свързват много неща. Това е един от четирите клуба заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който с голямата си фенска маса, представлява интерес за цяла България.

Трябва да направим така, че Локомотив да е стабилен клуб и да е на нивото на трите водещи в България. Вижда се, че интереса на нашите фенове се завърна и ние трябва да направим така, че да го задържим. Локомотив е отборът, който ме е изградил като човек и като характер. Тук съм се научил да се стремя винаги към победата. Имал съм и неприятни спомени в Локомотив. Както си спомняте преди няколко години бях за 1 ден треньор на Лаута", заяви Гонзо.

"Моите правомощия не е момента аз да ги казвам, но аз ще се занимавам със спортно-техническата част. Администрацията на клуба работи добре, треньора работи добре и на него трябва да му се даде спокойствие. Няма да позволя на "Лаута" да се създават интриги. На тях слагаме край. Трябва да направим връзката между школата и представителния отбор. Там трябва да обърнем голямо внимание. В предвид това, че 16 отбора тренират на 1 терен, общината трябва да помогне, а не да поставя безумни условия. Така ние да можем да изградим 4 терена и да поставим основата на изграждането на легенди като Христо Бонев. В момента с един изкуствен терен, няма как да се получат нещата. Трябва да дадем на юношите основа. Вчера бях на тренировка на изкуствения терен. Тренираха 3 отбора едновременно. Това не е нормално. Виждате каква база имат Ботев Пд. Всички деца искат да отидат там и да водят тренировъчен процес. Нормално е при тези условия да не искат да идват на "Лаута", допълни още той.

"Какъв ми е договора и какъв се водя, не ме интересува. В Левски се водих помощник, защото нямах лиценз. Смятам, че човек си извоюва позициите сам. Пределно ясно му беше, че няма как да отстраним Страсбург. Във Франция играят всеки мач дербита, а тук в България играем сериозни мачове 4-5 в годината".

Наскоро стана ясно, че тимът на Бруно Акрапович ще привлече още един нов играч, но за момента документация бави осъществяването на сделката. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички