Хубчев: Който не е готов да играе под напрежение, ще има проблеми


Хубчев: Който не е готов да играе под напрежение, ще има проблеми
Снимка: Официален сайт на Левски

5399 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че головете са паднали в точните моменти, за да протече двубоят срещъ Витоша Бистрица без напрежение."Сините" победиха с 4:0 на Националния стадион "Васил Левски".

"Най-общо казано, сериозно изиграхме мача. В такива битки важно е да вкараме в началото. За разлика от срещата с Царско село, сега успяхме да вкараме рано и през цялото време контролирахме събитията на терена. Стратегията невинаги върви по план. Но след като вкарахме, желанието ни беше да контролираме топката и да не оставяме пространства за контри. И при 3:0 съперникът не излезе напред. Това ни беше идеята - да контролираме мача и ни се получи днес", заяви Хубчев.

"Успокоих се аз, като вкарахме втория гол, но и при момчетата дойде. Футболът трябва да се практикува под напрежение. И който не е готов да играе под напрежение, ще има проблеми. Да, днес се получи, но невинаги ще е така", заяви още треньорът и коментира представянето на резервите в двубоя.

"Което е много важно за мен е, че хората, които влязоха, влизат с желание. Това е много важно и мисля, че се получава. Тия, които не играят постоянно, важно е как тренират и с ръка на сърцето казвам, че нямаме проблем в това естество. Колкото до Паулиньо, аз ще държа на своето и ще кажа, че той е една малка частица от отбора. Той подчинява все повече и повече идеите и качествата си на отбора. Което е хубаво, разбира се".

"Като дни и месеци ми е трудно да кажа колко близо е Холмар, но не е близо. Той е уникален като характер, искаше много да играе и да се върне, но му трябва време. Самата му поява днес беше положително влияние и за самия него", добави специалистът.

На "Герена" пък продължават да настояват за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Днес стана ясно, че ръководството на "сините" готви примамлива заплата, за да убеди Неделев да премине в клуба. Повече по темата - тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички