Гонзо: Левски, ЦСКА и Лудогорец се надпреварват кой е по-слаб, Левски е затънал в блато


Гонзо: Левски, ЦСКА и Лудогорец се надпреварват кой е по-слаб, Левски е затънал в блато
Снимка: БГНЕС

2259 0

Легендарният футболист на Левски Георги Иванов - Гонзо се изказа скептично по отношение на нивото на българския футбол. Според Гонзо трите топ отбора на България - Лудогорец, ЦСКА и Левски, се борят кой да бъде по-слаб, вместо обратното.

"Отборите се борят кой е по-слаб. Нивото и на трите отбора Лудогорец, ЦСКА и Левски е доста ниско. Не знам каква е причината. Най-вероятно Лудогорец си имат такава, Левски също, докато за ЦСКА бях изненадан, че паднаха от Ботев, но Ботев пък игра добре", заяви Гонзо.

По отношение на треньорската рокада в Левски, Иванов заяви: "На никой не е приятно да има рокади, независимо на кои етажи - президент, директор, треньор. Когато един клуб или отбор не върви, първият който си заминава е треньорът. По обясними причини Спас Русев напусна, като дойде нов екип, но на този етап нещата не са по-добри от тези, които бяха. Именно затова трябва да си направят равносметка и да се вземат правилните хора и да излязат от това блато."

"Левски в момента е затънал в блато. Не искам да коментирам колко е необходимо или не да имаш спортен директор. Може да нямаш спортен директор, когато имаш треньор, който е силна фигура, има голям авторитет и всички се обединяват около него - футболисти и персонал. Не смятам, че Георги Дерменджиев беше такава личност, която да обедини всички хора в клуба. Според мен той сбърка, че нямаше спортен директор около него, като не успя да се включи в самия колектив."

Междувременно временният треньор на Левски заяви, че трябва да има прочистване на "Герена" през лятото (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички