Акрапович: Можехме да поведем с 4:0, Лудогорец изглеждаше като срещу Еспаньол


Акрапович: Можехме да поведем с 4:0, Лудогорец изглеждаше като срещу Еспаньол
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

4400 0

 

“През първото полувреме можеше да е 4:0 за нас. После получихме гол в най-добрия ни момент. По това време Лудогорец изглеждаше като срещу Еспаньол.
Всичко, което виждате на терена, е благодарение на тренировките през седмицата. Момчетата се справят уникално на тренировките и затова изглеждат добре.
Опитахме се да вземем три точки. Вярвах, че е възможно. Лудогорец има страхотно качество, а ние нямаме толкова широк състав. Такъв силен отбор е нормално да има шансове. Преди мача ни отпаднаха и двама титуляри. В последната секунда се контузи Малембана и трябваше да пренареждаме защитата”

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е на мнение, че неговият отбор е можел да води с 4:0 на шампиона Лудогорец, но е допуснал да бъде изравнен в най-добрия си период в мача. Акрапович сравни представянето на "орлите" с това при загубата от Еспаньол с 0:6. 

"През първото полувреме можеше да е 4:0 за нас. После получихме гол в най-добрия ни момент. По това време Лудогорец изглеждаше като срещу Еспаньол.  Опитахме се да вземем три точки. Вярвах, че е възможно", започна Акрапович.

"Лудогорец има страхотно качество, а ние нямаме толкова широк състав. Такъв силен отбор е нормално да има шансове. Преди мача ни отпаднаха и двама титуляри. В последната секунда се контузи Малембана и трябваше да пренареждаме защитата", добави още той.

А как се разви дербито на върха между Лудогорец и Локомотив - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички