Столичен клуб примамва Анте Аралица от Локо (Пд)

В Локомотив (Пловдив) са получили информация, че Славия проявява сериозен интерес към Анте Аралица. Нещо повече, на "Лаута" знаят, че "белите" са потърсили неформален контакт с хърватина чрез един от лидерите в своя състав. Той е обяснил на нападателя, че ако Бруно Акрапович реши да го освободи, те са готови да го вземат, съобщава "Меридиан мач".

Героят с асистенцията от финала за Купата срещу Ботев загуби титулярното си място през тази есен за сметка Ален Ожболт. Въпреки това, треньорският щаб е имал разговори с Аралица и са му обяснили, че държат той да спазва по-добре тактическите указания, ако иска да играе. Хърватинът обаче на този етап твърдо влиза в плановете на Локомотив и от клуба са обявили пред изданието, че ако някой иска да го вземе, трябва да влезе в официални преговори.

Локомотив Пловдив предлага нов договор на капитана си

Ръководството на Локомотив Пловдив ще предложи нов договор на своя капитан Димитър Илиев, пише днес "Тема Спорт". Настоящият контракт на играча е...

Цената, която "смърфовете" поставят на нападателя е 500 000 евро. Очакванията са през зимата на "Лаута" да се върне и Джордан Греъм от Уулвърхептън, но той ще се конкурира при равни условия с настоящите нападатели. А кой друг столичен клуб има интерес към Аралица вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!