Златко Янков разкри силните страни на Шеху и заключи: Може да бъде лидер на терена


Златко Янков разкри силните страни на Шеху и заключи: Може да бъде лидер на терена
Снимка: Levski.bg

1558 0

Българската футболна легенда Златко Янков похвали новото попълнение на Левски Абдулахи Шеху. Той е работил с нигерийския национал в турския Бурсаспор, където Янков е бил помощник-треньор през 2018 година.

"Това определено е много добър трансфер за Левски. За мен най-добър е в средата на терена. Нашият треньор в Бурса обаче започна да го пуска като десен бек, защото титулярният имаше травма. Като десен защитник се представи много добре. Има страхотна скорост, в нашия отбор беше един от двамата най-бързи. Има и добро центриране, един на един също е добър.

Чете много добре играта като халф, включва се и в атака, а освен това и влиза смело в единоборства. Има отличен характер, тренира добре и не е от тези футболисти, които правят проблеми", анализира го Янков пред колегите от "Гонг".

"Шеху може да бъде и лидер на терена, показвал го е. Сигурен съм, че може да играе голям футбол и ще пасне на стила на Станимир Стоилов. Може много да помогне на Левски, стига първо да покаже качествата, които има", допълни бившият национал и разкри, че от "Герена" не са го търсили за мнение относно нигериеца. А ето защо Шеху е приел офертата на Левски, по думите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички