В Нигерия: Новият в Левски е пребил бившата си жена


В Нигерия: Новият в Левски е пребил бившата си жена
Снимка: Официална Фейсбук страница на Левски

1747 0

В скандална история се е забъркал най-новият футболист на Левски Абдулахи Шеху преди 4 години. Медии в Нигерия твърдят, че той е набил жена си заради телефонен разговор.

Според footballlive.ng през 2018 г. халфът е заварил тогавашната си половинка Сумая Мустафа да говори по телефона. Когато той е влязъл в стаята, тя е прекъснала разговора. При повторното иззвъняване на телефона Мустафа е отказала да вдигне, тъй като не е искала Шеху да присъства на разговора ѝ.

Жената твтрди, че футболистът винаги подслушва телефонните ѝ разговори с приятели и семейство, а понякога дори скрито ги записва. Шеху, според Сумая, обичал да ѝ рови в телефона, докато спи, и да ѝ чете чатовете, а също и да ги снима.

След като нигерийският национал (по това време) настоява половинката му да отговори на обаждането, а тя отказва, Шеху я набива. В резултат на това едното око на жената бива окървавено. Статията в footballlive.ng е от юли 2018-а. Към момента футболистът на Левски е щастлив с друга жена. Междувременно, най-лошите страхове на 'синия" клуб се сбъднаха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички