Затварят стадионите на Левски и Ботев (Пд) след ексцесиите?


Затварят стадионите на Левски и Ботев (Пд) след ексцесиите?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5117 0

Сурови наказания очакват Левски и Ботев (Пловдив) заради ексцесиите, които част от феновете им предизвикаха по време на мача между двата тима на "Герена". Очаква се Дисциплинарната комисия към БФС да затвори стадионите и на двата тима, пише "Тема спорт".

До края на сезона в Първа лига "сините" имат само едно домакинство - на Лудогорец. Двубоят е на 22 май, неделя и ако бъде без публика, това ще нанесе сериозен удар върху приходите на клуба. Пловдивчани пък имат домакинства на Лудогорец на 6-и май и Славия на 22 май.

Както е известно, по време на Левски - Ботев (Пловдив) през цялото време имаше напрежение между двете агитки. Феновете се замерваха с предмети и факли, също и с бомбички. След почивката нещата ексалираха и се наложи влизането на полиция и правенето на кордони.

След като от гостуващия сектор бе изстреляна сигнална ракета, а полицай бе ударен с бомбичка, ултраси от сектор Б слязоха на пистата и се насочиха към сектора с гостуващи фенове. Наложи се изпълнителният директор на Левски Иво Ивков да потушава напрежението. Вчера собственикът на Левски Наско Сираков поиска за пореден път държавна помощ за стадиона им и за този на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички