Феновете на Левски избухнаха срещу президента Радев: На почитателя на Тирето...


Феновете на Левски избухнаха срещу президента Радев: На почитателя на Тирето...
Снимка: БГНЕС

13163 0

Обединените под шапката на "Национален клуб на привържениците на Левски" фенове на "сините" излязоха с остра позиция зa сменената дата за финала за Купата на България

Много от привържениците са срещу решението на БФС и Професионалната лига, след като ден по-рано на практика беше обявено, че датата няма да бъде променяна. 

Яростта на запалянковците на Левски беше насочена към Румен Радев - президентът на България, който в момента е на посещение в Мадрид и посети базата на Реал. Те го нарекоха "почитател на Тирето" и използваха интересен език, за да изразят своята позиция. 

Ето какво написаха от НКП: 

На почитателя на Тирето и по съвместителство президент на държавата ни, му се гледа финала за купата, но първоначално обявената официална дата не му е удобна.

Явно, вдъхновен от „специалната военна операция“, г-н Радев си спомня с тъга за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на СССР в София) връчваше Купата на Съветската Армия. Само че това е Купата на България и е за българските привърженици, а не за един фен. Въпреки това, въпросният фен, измежду тежкия график на екскурзията си в Мадрид, очевидно намира време да докаже, че не мисли като нас.

А фактът, че родната милиция е употребена като параван на президентския порив и чиновническото малодушие на "футболните управници", едва ли изненадва някого.

Нека обаче истината да се знае!

Новата дата за финала определено буди недоумение сред повечето фенове, като веднага след обявяването на датата излязоха много интересни и важни въпроси за странното решение (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички