Наско Сираков: Двата най-лоши стадиона като условия за фенове са нашият и на ЦСКА


Наско Сираков: Двата най-лоши стадиона като условия за фенове са нашият и на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5594 0

Собственикът на Левски Наско Сираков за пореден път призова държавата да помогне и на неговия клуб, и на ЦСКА за стадионите им. Той заяви, че на "Герена" са готови дори да плащат наем, за да има съоръжението достатъчно добри условия за феновете си.

"Щом е възможно да помагат на Ботев Пловдив и Локо Пловдив, защо да е невъзможно, въпросът е да се намери правилната формула. Аз винаги съм искал Левски и ЦСКА да имат най-хубавите стадиони. Това е работа на държавата, този стадион не е на Левски, той е на област София. Ние сме готови да плащаме наем, нека го направят", заяви "синята" легенда пред "Ринг".

"Но условията не са нормални и не са добри за всички тия хора. Мисля, че държавата 30 години беше мащеха, особено за Левски и ЦСКА, крайно време е да направи нещо. Двата най-лоши стадиони като условия за публиката са на Левски и ЦСКА", допълни той.

Голмайстор номер 1 в историята на Левски коментира случващото се в БФС. "Говоря си (с Борислав Михайлов), разбира се. С Митко си говорихме общи неща горе-долу, казахме му нашето мнение, казах му мнението ми за Изпълкома, който беше излъчен, което хич не е добро.

Казвал съм го и на Боби, и на медиите - да, в българския футбол има нужда от сериозна промяна, в много направления. Мен ме интересува промяната в Левски, но в един момент ще ме заинтересува и промяната в българския футбол", каза още Сираков. Ето как той обобщи историята си с Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички