"Заслужаваме среща, ще поемем разходите": Фенове от още един град искат среща със Сираков


"Заслужаваме среща, ще поемем разходите": Фенове от още един град искат среща със Сираков
Снимка: Lap.bg

3265 0

Още една организирана група от привърженици на Левски поискаха среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Този път това сториха от Ultra Varna. На страницата на групата в социалната мрежа Facebook бе публикувано и писмото, изпратено към пресслужбата на "сините".

Посочва се, че дори ще бъдат поети разходите за провеждането на въпросната среща. За завършек от Ultra Varna признават, че се надяват да получат вниманието на Сираков, тъй като го заслужават.

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"До мажоритарния собственик на ПФК Левски.

Уважаеми г-н Сираков,

Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ "Ултра Варна" адмирира Вашата чудесна идея за срещи със Синята общност в цялата страна! Ние, Левскарите от "Ултра Варна" очакваме от Вас да посочите дата, която Ви устройва, за да започнем организация на събитието в гр.Варна. Град, който е Левскарски бастион и го доказа и през последните няколко организирани от нас срещи между Привържениците и ръководители на Клуба като Ивайло Ивков, Петър Ганев, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров, когато залите бяха препълнени. Град, в който Левски винаги е домакин, а Левскарите трудно се поддават на милиционерските манипулации ("организирани срещу неорганизирани").

Разходите за провеждането на срещата - дискусия, на която да ни запознаете с моментното състояние и с плановете Ви за бъдещето на Клуба ще бъдат поети, както винаги от нашата организация. Надяваме се на Вашето внимание - заслужаваме го!

С най-добри чувства, Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ "Ултра Варна"!" - гласи обръщението.

Следващото изпитание за Левски е сблъсък с Локомотив Пловдив. Преди него обаче се появи информация, че ас на Левски е нарекъл Елин Топузаков и хора от щаба "нещастници".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички