Станимир Стоилов отвърна на Тити Папазов: Говоря с действия, изчистих 5 милиона дългове в Левски


Станимир Стоилов отвърна на Тити Папазов: Говоря с действия, изчистих 5 милиона дългове в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8684 0

Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов сподели интересна информация за престои си при "сините". Той разкри, че чрез работата му и успехите, които са постигнати, е съумял да изчисти 4-5 милиона.

Думите му дойдоха в отговор на нападките, които получи от страна на президента на баскетболния Левски Константин Папазов. Освен това, в "Неформално с Георги Петков", Станимир Стоилов даде ясно да се разбере, че е в "перфектни отношения" с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

"На Тити нямам какво да му казвам. Аз говоря с действията си, както се прави! Така изчистих 4-5 милиона - с работа и успехи. Всичко друго са интриги, от които никой няма нужда.

Какви са отношенията между Станимир Стоилов и Наско Сираков?

Със Сираков сме в перфектни отношения. Не ме изненадва това, че е говорил с добро за мен. Аз винаги бих направил същото. Отново казвам - в отлични човешки и професионални отношения сме с него и това няма как да се промени" - сподели Мъри.

Специалистът намекна, че след време може да говори още по темата, но и допълни, че на този етап няма какво ново да добави. Той завърши с благодарствени думи към тези, които "никога не са се съмнявали в думите му за Левски.

"Феновете имат право да симпатизират на когото си искат и да казват каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да изразява гледната си точка.

Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша отново да говоря, но на този етап нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми никога, когато става дума за Левски!" - сподели още той.

За кои думи на Тити става въпрос в началото на изказването на Стоилов? Неотдавна Тити Папазов избухна за "комплексите на Мъри Стоилов" и колко скъпо му стрували те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички